Etusivu Tilaa taksi Hinnat Yrityksille Taksi Itä-Uusimaa Yhteystiedot
Suomi Svenska English

Taksi Itä-Uusimaa Oy on Forsbergs Taxiin kuuluva tilausvälitys- ja markkinointiyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa taksipalvelua ympäri vuorokauden.

Forsbergs Taxi on toiminut Itä-Uudenmaan alueella jo yli 40 vuoden ajan. Taksi Itä-Uusimaassa ajaa useita paikallisia taksiautoilijoita Forsbergs Taksin autojen lisäksi.

Yhtiö toimii Itä-Uudellamaalla Porvoossa, Loviisassa, Askolassa, Sipoossa ja Pornaisissa. Kuljettajat ovat kokeneita taksialan ammattilaisia, joilla on hyvä paikallistuntemus ja he tulevat toimeen molemmilla kotimaisilla kielillä. Kuljettajamme ovat tottuneita liikkumaan myös pääkaupunkiseudulla. Kuljetamme teidät myös lentokentälle ja satamiin.

Taksi Itä-Uusimaan taksin tilaaminen on helppoa puhelimen lisäksi Valopilkku ja 0100 0700 mobiilisovelluksilla. Mukavissa, tilavissa ja viihtyisissä takseissamme pidempikin matka sujuu miellyttävästi.

Yrityksille Taksi Itä-Uusimaalla on tarjota monipuolisia ratkaisuja tilaamiseen ja maksamiseen. Pystymme hoitamaan yritysten paketti- ja kuriirikuljetukset nopeasti ja luotettavasti.

Monipuolisesta ja tyylikäästä kalustostamme löytyy taksi useimpiin asiakastarpeisiin. Valikoimassa on autoja henkilöautotakseista tilatakseihin. Tarjoamme myös VIP-tasoisia premium kuljetuksia.

Palveluvalikoimaan kuuluu myös tilausajot 23 -paikkaisilla pikkubusseilla. Nämä edustavat pikkubussit ovat varusteltu ensisijaisesti tilausajoihin.

Toiminta-alue