Alueemme


Taksi Itä-Uusimaa toimii itäisen Uudenmaan alueella.


Palvelualueemme kattaa tällä hetkellä:
0100 0700


Askolan Taksi Itä-Uusimaan taksin voi tilata puhelimella soittamisen lisäksi Valopilkku tai Taksi Helsinki mobiilisovelluksilla. Mukavissa, tilavissa ja viihtyisissä takseissamme pidempikin matka sujuu miellyttävästi.

0100 0700


Loviisan Taksi Itä-Uusimaan taksin voi tilata puhelimella soittamisen lisäksi Valopilkku tai Taksi Helsinki mobiilisovelluksilla. Mukavissa, tilavissa ja viihtyisissä takseissamme pidempikin matka sujuu miellyttävästi.

0100 0700


Pornaisen Taksi Itä-Uusimaan taksin voi tilata puhelimella soittamisen lisäksi Valopilkku tai Taksi Helsinki mobiilisovelluksilla. Mukavissa, tilavissa ja viihtyisissä takseissamme pidempikin matka sujuu miellyttävästi.

0100 0700


Porvoon Taksi Itä-Uusimaan taksin voi tilata puhelimella soittamisen lisäksi Valopilkku tai Taksi Helsinki mobiilisovelluksilla. Mukavissa, tilavissa ja viihtyisissä takseissamme pidempikin matka sujuu miellyttävästi.

0100 0700


Sipoon Taksi Itä-Uusimaan taksin voi tilata puhelimella soittamisen lisäksi Valopilkku tai Taksi Helsinki mobiilisovelluksilla. Mukavissa, tilavissa ja viihtyisissä takseissamme pidempikin matka sujuu miellyttävästi.