Tietoa

Meidän tarina


Taksi Itä-Uusimaa Oy on itäisellä Uudellamaalla toimiva tilausvälitys- ja markkinointiyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa taksipalvelua ympäri vuorokauden. Toimimme tällä hetkellä Porvoossa, Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Sipoossa ja Pornaisissa.

Taksi Itä-Uusimaassa ajaa useita paikallisia taksiautoilijoita. Kuljettajamme ovat kokeneita taksialan ammattilaisia, joilla on hyvä paikallistuntemus ja he tulevat toimeen molemmilla kotimaisilla kielillä. He ovat tottuneita liikkumaan myös pääkaupunkiseudulla. Kuljetamme teidät myös lentokentälle ja satamiin.

Taksi Itä-Uusimaan taksin voi tilata puhelimella soittamisen lisäksi Valopilkku tai Taksi Helsinki mobiilisovelluksilla. Mukavissa, tilavissa ja viihtyisissä takseissamme pidempikin matka sujuu miellyttävästi.

Yrityksille Taksi Itä-Uusimaalla on tarjota monipuolisia ratkaisuja tilaamiseen ja maksamiseen. Pystymme hoitamaan yritysten paketti- ja kuriirikuljetukset nopeasti ja luotettavasti.

Monipuolisesta ja tyylikkäästä kalustostamme löytyy taksi useimpiin asiakastarpeisiin. Valikoimassa on autoja henkilöautotakseista tilatakseihin. Tarjoamme myös VIP-tasoisia premium kuljetuksia.

Palveluvalikoimaan kuuluu myös tilausajot 23-paikkaisilla pikkubusseilla. Nämä edustavat pikkubussit ovat varusteltu ensisijaisesti tilausajoihin.