Yrityksille

Taksi Butler


Taksi Butler on automaattinen taksitilauslaite, jolla tilaat taksin toimipisteeseenne nopeasti ja helposti ilman puhelinsoittoa, vain yhdellä napin painalluksella. Taksi Butler sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintoloiden, hotellien ja yritysten eteis- ja aulapalveluihin. Sillä voit tilata helposti useammankin taksin, jolloin jokaisen tilauksen tiedot päivittyvät automaattisesti laitteen näytölle. Saat ilmoituksen, kun tilaamasi taksi on saapunut.

Taksi Butlerilla tilaaminen on ilmaista. Se tarvitsee toimiakseen ainoastaan vähän sähköä. Tuomme laitteen valmiiksi yrityksenne tiedoilla varustettuna. Teidän tarvitsee vain laittaa johto seinään ja aloittaa tilaaminen.


 Internet Booker


Internet Booker on yritysasiakkaille tarkoitettu, internetselaimella toimiva tilauspalvelu. Palvelun käyttöönotto on täysin ilmaista ja helppoa.

Järjestelmän kautta voit tehdä tavallisen reaaliaikaisen taksitilauksen tai ennakkotilauksen. Voit myös määritellä, millaisen auton haluat. Voit myös valita millaisen auton haluat: henkilö-, farmari- tai tila-auton tai jopa premium-kyydin. Palvelun kautta voit tilata myös kiinteähintaisia kuljetuksia esimerkiksi lentoasemalle.

Internet Bookerin kautta voit tilata myös pakettikuljetuksia.


 

Taksi Helsinki-maksukortit


Taksi Helsinki-maksukortit on tarkoitettu ainoastaan yrityksille ja yhteisöille. Näillä magneettiraitaisilla maksukorteilla voidaan maksaa vain taksimatkoja, ja kaikki maksutiedot tulevat taksamittarilta.

Taksi Helsinki-maksukortteja on saatavilla kahta eri tyyppiä. Jatkuvakäyttöiset maksukortit ovat tarkoitettu säännöllisille käyttäjille, ja kertakäyttökortit satunnaisille käyttäjille. Jatkuvakäyttöisen maksukortin voi rekisteröidä myös Taksi Helsinki -sovellukseen, jolloin korttia ei aina tarvitse pitää mukana.

Ajetuista matkoista lähetetään aina kuukausittain ilmainen yksityiskohtainen raportti. Veloitus tapahtuu valinnan mukaan joko sähköisesti e-laskulla tai paperilaskulla.

Sopimukset on tehtävä samoin kuin muidenkin luottokorttiyhtiöiden kanssa. Taksi Helsinki-maksukortin käytöstä ei tule maksua asiakkaalle eikä autoilijalle. Asiakas maksaa ainoastaan nimellisen korttien valmistuskustannuksen ja kyytimaksun.

Taksi Helsinki-maksukortti käy maksuvälineenä pääkaupunkiseudun (Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Siuntio, Tuusula, ym.) takseissa sekä myös seuraavien paikkakuntien autoissa: Hämeenlinna, Imatra, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Porvoo, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vaasa ja Varkaus.

Yllämainittujen paikkakuntien mahdollisesti myöntämiä kortteja otetaan vastaan helsinkiläisissä autoissa. Matkan alussa on hyvä aina tarkastaa, että kortti käy kyseisessä taksissa maksuvälineenä. • Kortintyyppi
 • Hinta
 • Jatkuvakäyttöinen maksukortti
 • 1,70 € / kpl
 • Kertakortit
 • 0,40 € / kpl
 • Postitusmaksu, 1 - 25 kpl
 • 5,90 € / tilaus
 • Postitusmaksu, yli 25 kpl
 • 8,90 € / tilaus
 • Vuosimaksu
 • 0 €
 • Raportointi
 • 0 €

 


Laskutusasiakkuus


Tarjoamme yritys- ja yhteisöasiakkaillemme taksikyytimaksujen laskutusmahdollisuutta.

Voit tilata taksikyydin yrityksesi asiakasnumerolla. Kyyti ohjataan taksiin laskutuskyytinä, jolloin sitä ei tarvitse maksaa taksissa. Kuitti kyydistä lähetetään aina jälkeenpäin laskun yhteydessä tai erikseen sovittavaan sähköpostiin.

Laskutus tapahtuu kaksi kertaa kuukaudessa. Halutessasi matkoista lähetetään yksityiskohtainen raportti, joten seuranta ja kirjanpito on helppoa.


Paketti- ja pientavara- kuljetukset


Taksi Itä-Uusimaalta on nyt saatavissa myös asiakaslähtöiset ja nopeat pakettikuljetusratkaisut yrityksille ja esimerkiksi verkkokaupoille. Tarjoamme teille mahdollisuuden toimittaa ostokset ja paketit asiakkaalle nopeasti kiinteällä hinnalla.

Pakettikuljetusratkaisu sopii erinomaisesti myös yrityksen omiin logistiikkatarpeisiin, esimerkiksi apteekkien lääkekuljetuksiin. Taksi Itä-Uusimaan pakettikuljetuspalvelussa kuljettaja käy hakemassa paketin sovitusta paikasta ja vie sen suorinta tietä vastaanottajalle.

Pakettitilaukset tehdään internetselaimella Internet Booker -palvelun avulla vaivattomasti ja joustavasti, ilman puhelinjonotusta, ja ilmaiseksi.

Internet Bookerissa kuljetuksen voi tilata tarpeen mukaan noudettavaksi joko heti, tai ennalta toivomana aikana. Palvelu on yrityksen tai asiakkaan käytettävissä kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Taksimme voivat kuljettaa paketteja, jotka painavat alle 20 kiloa, ovat kooltaan kuljettajan käsiteltävissä, henkilöautolla kuljetettavissa sekä arvoltaan alle 1000€.

Pakettipalvelun tilaukset ajetaan aina kiinteällä pakettikuljetushinnalla, joka perustuu tavallisia taksikyytejä edullisempaan hinnoittelumalliin. Pakettikuljetuksissa tilaukseen syötetään tilausosoitteen lisäksi kohdeosoite, jolloin ohjelma laskee kuljetukselle kiinteän hinnan.

Kaikki pakettikuljetukset voidaan laskuttaa suoraan yritykseltänne.