För företag

Taksi Butler


Taksi Butler är en automatisk taxibokningsenhet, där du kan boka taxi snabbt och behändigt med ett klick utan telefonsamtal. Taksi Butler erbjuder extremt snabb och smärtfri taxibokning på platser där taxi ofta bokas, typexempel är hotell, restauranger och barer, men även företagsreceptioner. Med Taksi Butler beställer du enkelt flera taxin på en gång, och då uppdateras varje beställning automatiskt på enhetens skärm. Du får också en avisering på skärmen då taxin har anlänt.

Med Taxi Butler är det gratis att beställa. Enheten behöver dessutom bara lite ström för att fungera. Vi hämtar enheten färdigt utrustad med företagets information. Det enda du behöver göra är att plugga in enheten i väggen och börja beställa.


 Internet Booker


Internet Bookerär en webbaserad beställningstjänst som är avsedd för företag. Det är fullständigt gratis och enkelt att ta tjänsten i bruk.

Via systemet kan du göra en ordinär beställning i realtid, eller en förhandsbeställning. Du kan också välja hurdan bil du vill ha: person-, farmar-, eller storbil, eller också en premium-skjuts. Via tjänsten kan du också beställa transporter till ett fast pris, till exempel till flygplatsen.

Via Internet Booker kan du också beställa pakettransporter.


 

Taksi Helsinki-betalkort


Taksi Helsinki-betalkorten är avsedda endast för företag och samfund. Med dessa betalkort med magnetband kan man endast betala taxiresor, och all betalningsinformation kommer från taxamätaren.

Det finns två tillgängliga typer av Taksi Helsinki-betalkort. Kontinuerliga betalkort är avsedda för regelbundna kunder, och engångskort för sporadiska kunder. De kontinuerliga betalkorten kan också registreras i Taksi Helsinki-appen, och då behöver man inte alltid ha kortet med sig.

Varje månad skickas en detaljerad rapport gratis över resorna. Du väljer faktureringssätt, endera elektroniskt eller på papper.

Avtalen görs på samma sätt som med övriga kreditkortsbolag. Användning av Taksi Helsinki-betalkortet innebär inga extra kostnader för vare sig kunden eller taxitrafikanten. Kunden betalar endast en nominell kostnad för kortets tillverkning samt resekostnaden.

Taksi Helsinki-betalkorten fungerar som betalningsmetod inom huvudstadsregionens (Esbo, Vanda, Grankulla, Träskända, Kervo, Kyrkslätt, Nurmijärvi, Sibbo, Sjundeå, Tusby, mm.) taxibilar samt i följande orters taxibilar: Tavastehus, Imatra, Jyväskylä, Kouvola, Kerava, Lahtis, Villmanstrand, Lojo, S:t Michel, Uleåborg, Borgå, Rovaniemi, Tammerfors, Åbo, Vasa och Varkaus.

De kort som ovannämnda orter möjligen beviljat mottas i Helsingfors bilar. I början av resan är det alltid bra att kontrollera att kortet duger som betalningsmedel. • Korttyp
 • Hinta
 • Kontinueligt betalkort
 • 1,70 € / st
 • Engångskort
 • 0,40 € / st
 • Postavgift, 1 - 25 st
 • 5,90 € / beställning
 • Postavgift, över 25 st
 • 8,90 € / beställning
 • Årsavgift
 • 0 €
 • Rapportering
 • 0 €

 


Faktureringskunder


Vi erbjuder våra företags- och samfundskunder faktureringsmöjlighet för taxiskjutsar.

Du kan beställa en taxiskjuts på ditt företags kundnummer. Skjutsen dirigeras till taxin som faktureringsskjuts, varvid kunden inte behöver betala skjutsen i bilen. Kvittot på skjutsen skickas alltid i efterhand i samband med fakturan till den e-post som man kommit överens om.

Fakturering sker två gånger i månaden. Vid behov skickar vi en detaljerad rapport över resorna, som underlättar uppföljningen och bokföringen.


Pakettransporter


Taxi Östnyland erbjuder en snabb pakettransportservice till företag och till exempel nätbutiker. Vi erbjuder er möjligheten att leverera inköpen och paketen snabbt till kunderna till ett fast pris.

Pakettransporten är en tjänst som lämpar sig utmärkt för företagets egna logistikbehov, till exempel apotekens medicinleveranser. Pakettjänsten fungerar så att Taxi Östnylands chaufför hämtar paketet från ett överenskommet ställe och levererar det direkt till mottagaren.

Ordern görs snabbt och behändigt samt dessutom gratis genom att använda Internet Booker -tjänsten på webben, utan att behöva köa i telefon.

Via Internet Bookern kan du beställa leveransen dygnet runt. Våra taxin kan leverera paket som väger under 20 kg, och är i den storleken att chauffören lätt kan hantera paketet. Det måste gå att transportera i personbil, och värdet på godset får vara högst 1000€.

Pakettjänstens beställningar körs alltid till ett fast pris, som är förmånligare än normala taxiskjutsar. Notera att då du beställer pakettransporter ska du mata in både orderadressen samt leveransadressen, varvid programmet räknar ut transportens fasta pris.

Alla pakettransporter kan faktureras direkt från ditt företag.