Info

Om oss


Taxi Östnyland är ett företag i Östra Nyland som marknadsför och förmedlar taxitjänster. Vi erbjuder pålitliga taxitjänster av hög kvalitet dygnet runt. Vi är verksamma i Borgå, Askola, Lappträsk, Lovisa, Sibbo och Borgnäs.

Taxi Östnyland består av flera olika lokala taxitrafikanter. Våra chaufförer är erfarna och professionella, de har alla suverän lokalkännedom, och de flesta chaufförerna talar båda inhemska språken. De är vana vid att röra sig i huvudstadsområdet, och de kör er också till flygplatsen och hamnarna.

Taxi Östnylands taxi kan beställas förutom via telefonsamtal också via mobilapparna Valopilkku eller Taksi Helsinki. I våra bekväma, rymliga och trivsamma taxibilar går också en längre resa behagligt.

Taxi Östnyland erbjuder mångsidiga lösningar för företag angående beställning och betalning. Vi kan ta hand om företagens paket- och kurirtransportering snabbt och pålitligt.

Det finns en taxi för de flesta kundbehoven i vår mångsidiga och stiliga bilpark. I vårt urval finns taxibilar från personbilar till stortaxibilar. Vi erbjuder premium-resor på VIP-nivå, och också charter-resor med 23-bänkade minibussar. Dessa representativa minibussar är utrustade i första hand för charter-resor.